När alla tåg har gått ligger rälsen ändå kvar

Gamla stan

 
 
 
 
Vi hade ju då en utflykt idag med klassen till levande forum och vi fick lära oss om att vara åskådare, offer och förövare det var ganska långtråkigt menmen vi fick komma iväg från skolan! :)
 
I morgon taggar vi matteprov..

Mänsklig värme snälla kom närmre

Letade i gamla arkiv och hittade lite bilder från när jag och familjen var på storö för tre år sen. Kommer ihåg att det var första gången jag skulle använda min nya systemkamera. Fattade inte riktigt hur man använde den, jag bara tryckte på knappen, men jag tycker faktiskt det blev riktigt bra bilder! :)

Sovmorgon

I morgon: Börjar kvart i tolv, matte och utflykt till stan.

Zeds Dead

Alltså bas ♥

Oavsett hur mörk natten är, så stiger solen igen.

 
 
 
 

Det kan aldrig kännas bättre än såhär

Ååååh vad min familj betyder mycket för mig. Suttit i flera timmar och firat jeppe och käkat asgod mat! Lite skumpa på en tisdag är aldrig fel heller. Mamma höll tal till pappa eftersom de firar 20 års giftermål idag, 20 rosor på det också. So bjutifåål. Sen den 27 juli ska vi på Gyllene tider på nya tele2 arenan. Kan som sagt inte bli så mycket bättre än såhär! 

3D

Testade elins fina 3D-effekt. Blev fett coolt juuuh.

Motormässan

 
Min dator har lyckats ladda över alla bilder från motormässan nu och bilderna är från showen som var där :)
 

18 years old madafakas

Lite bilder från imorse när min broder turned over to 18 år. Ett stort grattis till dig, nu kan du äntligen köpa ut åt mig på ica haha! (Som om det är det viktigaste ;) Nejmen jag önskar dig all lycka i livet min käraste bror!
Jag blev väckt typ halv 7 fast jag egentligen skulle gå upp en timme senare så efter sången och lite presentöppning så gick jag och la mig en halvtimme till och sedan så vaknade jag och så stod det en kopp på mitt skrivbord. Tydligen hade jag också öppnat en present inne i jeppes rum men blev aschockad när jag fick se koppen en halvtimme senare efter lite sömn. Minnet är inte alltid på topp klockan 7 på morgonen. På andra bilden så kan ni se mitt finfina kort som jag har gjort, dock inte min riktiga present till han.

YOU ARE MY UNIVERSE

Sitter och lyssnar på musik, målar naglarna gröna som fan och bara allmänt njuter av livet. Pluggat matte i cirkus 5 timmar och nu tänker jag titta på det okända med mitt kära mödraskap. Imorgon fyller min älskade bror 18 år, den fittan! Är så avis att jag kan dö, skaffat ett jobb har han också. Son of a bitch alltså, nää skojja mamma är ingen bitch hihihi.

"Hon tillät folk att drömma"

Ska plugga, träna och äta nyttigt nu.
Ska titta på filmen rain man nu med mamma och dricka varm choklad. 

För vem vet hur länge vi har varandra

Vid protesfabrikens stängsel - Håkan Hellström. Finaste låten jag någonsin hört och troligtvis den finaste jag någonsin kommer att ha hört.

Badminton

den fula bilden är från google
Drar på badminton med Mamma och Amanda snart, är ju inte lite hurtig idag. Först volleyboll på idrotten, sen gick jag hem 3 km och nu ska jag spela en timme eller två. Bara sjuuukt för mig som aldrig gör något annars ;)

Min måndag

Idag: Vollyboll, långlunch och svenskatal.
 

Underbar

 

I´ll never be afraid if you stay

Köpte två fina nya tröjor idag på en liten loppis i liljeholmen. Lång och mysig dag, gick vilse som vanligt men det gör liksom inget när man har fint sällskap :)))) Skriver min svenska just nu, går skit dåligt men shit happens 

Internetshoppat lite

Lyssnar på halvledsen musik och köper lite kläder på internet. Landade på 900 svenska riksdaler, känns ju lite surt men det är en julklapp från morfar så what the heck x'D

36 random fakta om Julia

 
  • Älskar att samlar parfymer, har runt 30 stycken just nu
  • Har haft 4 iphones
  • Jag har fobi för fötter
  • Jag är blyg när jag träffar nytt folk
  • Jag hatar folk som sjunger högt när de inte kan sjunga
  • Jag har navelpiercing
  • Jag äter inte marmelad, fyfan vad äckligt
  • Jag älskar massage om man tar i som fan annars är det slöseri med tid
  • Jag är rädd för att förlora någon nära
  • Folk som är tråkiga kan ju bara dra åt helvete
  • Jag tror på spöken och det andliga
  • Jag tycker om att kramas
  • Jag är oftast väldigt glad
  •  Jag är lite av en ensamvarg. Trivs allra bäst i mitt egna sällskap och klarar av att vara på egen hand. Älskar förstås att umgås och vara med nära och kära, men är som bekvämast för mig själv.
  • Tycker att mango är något av det godaste som finns
  • Har varit i länderna och städerna: Thailand, Grekland, Island, Barcelona, Turkiet, Finland, Danmark, Egypten, Barcelona igen, Madrid, London, London.
  • Lyssnar bara på indierock, pop och rap
  • Ska på någon festival i sommar
  • Svär alldeles för ofta
  • Hatar när man sover över hos människor och så får man knappt någon frukost. (känn dig träffad S)
  • Har blivit väldigt säker i mig själv
  • Älskar när folk bjuder på sig själva och folk som är öppna och gillar att prata
  • Jag älskar mint te
  • Älskar att festa
  • Har dansat sen jag var 4 år gammal
  • När jag befinner mig nära havet så känner jag mig lugn
  • Skärgården är mitt hem
  • Knäcker fingrarna precis HELA tiden
  • Gömmer kakor/chips hemma från att min bror ska äta upp dom
  • Fångade min första gädda när jag var tre år gammal
  • Är beroende av sims
  • Har minst 2000 kronor i bara småmynt här hemma
  • Choklad är något jag vill ha hela tiden
  • Är duktig på att känna igen ansikten
  • En av de skönaste känslorna i livet är när man gröper ur en avocado eller skalar potatis. Handgasm??
  • Jag vill bli polis när jag blir stor

Mellan fjällen, himlen, jorden älskling hör du ropen

Älskar bilden. Och Krunegårds låt.
 

KOLLA IN DETTA!

Först kollar ni in den här videon. Kolla hur dom har filmat, med bara en enda tagning! Alltså inte klippt någonstans. I nästa video kan ni se hur de spelade in den. Pretty cool huh?!
 
Fett imponeraaaaaaad.

Filmtips

Sista dagen på veckan

 
Plugg-/blogg-/sov-söndag måste göra så mycket men har så lite ork.. Vill vara ute och fota men det är så dåligt väder jag vill ha sol!!! 
 
Kunde inte besluta mig om jag ville ha bilden i färg eller svartvit så jag mixade båda genom att sätta på ett svarrtvitt lager på min bild i photoshop och sänka opaciteten. Sen gjorde jag någr fler lager och målade med ljusa färger och sänkte opaciteten så att bilden fick ett mjukt utseende.
 

____________________________________________

 
 

3D

Gnägg gnägg

Den som inte garvar åt julia #2 i den här bilden har fan ingen humor! Jag menar.... HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA.
Nejmen vi chillar och garvar ihjäl oss, hon e så jäkla flippad den där bruden.

Trött som få

Har suttit och skrivit på min svenska filmrecension sen klockan tre, och nu när jag läste igenom den insåg jag att den är sämst. Orkar inte. Ingenting hänger ens ihop, bra jobbbbaaat :D Imorrn på förmiddagen tänker jag iallafall skita i allt och åka in till stan med en fin kompis och gå till en fin loppis och bara ha det fint. 
 

-

 
/ Drömfångare / Vans / Obey tröja / Longboard / Shorts / Converse / Jordglob /
 
 

Otursdagen nr. 1

 
 
Idag har jag haft den ultimataste oturen. Först ramlar jag när jag åker skateboard inne och skrapar upp armen och knät sen kan ingen av mina kompisar ses ikväll och nu funkar det inte att ladda över bilder till datorn!! Jag satt och redigerade bilder nu också så precis när jag är klar så stänger photoshop ner sig.. LML LML LML.
 

OF MONSTERS AND MEN TILL WAY OUT WEST ♥

Alltså min helg blir bara bättre och bättre!!!!!!!

Sibirisk vinter, fast på insidan

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
och nu är falska känslor bättre än inga alls
och det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor så tunga?
 
 

Follaton Wood

Denna låt dunkas i mina öron. Lite blandat av Magnus Uggla också. #såjävlabra

Jag sökte dig men fann mitt hjärta

Bild ute på isen.
Sitter i skolan med Elisa nu och redigerar lite stilmallar på digitalt skapande. Har kämpat hela morgonen för att komma till skolan i -22 celsiusgrader. Frös till iiiiiis och det första vi gjorde när vi kom in i skolbyggnaden var att hämta filtar. Är så sjukt trött på livet just nu och det känns som om att om det skulle komma ett enda litet problem i mitt liv till så koka jag över. Skitjobbig känsla. Men det är bara att kämpa på! Mindre än en månad till trysil nu....

Det löser sig

En av alla mina gamla arkivsbilder 
Såg nyss att Julia la upp en av de många fula bilderna som togs på mig idag, elin och hon var as snygga som vanligt och jag gjorde nån konstig min, men det är liksom standard så bjuder på den :DDDD
Har så sjukt mycket att göra, stressen är på topp. En av grejerna som gör mig stressad är när jag märker att nästan alla (klassen ja) kan photoshop och jag kan ingenting utan vägledning :)))))))))) Har så sjukt svårt för att lära mig program och sånt och speciellt programmen vi använder i skolan. min hjärna bara låser sig. nejnejnej. Får ta någon dag när jag sitter och lär mig men vet bara inte när :O Jag kan verkligen inte tänka nu och ska ha tal på måndag. Tänker lyssna på den här låten och lugna mig för det ordnar sig, det gör det alltid. 

I'm suppose to be the soldier who never blows his composure

Haha när jag får fria tyglar att använda photoshop så får jag damp som ni ser. Men sjukt kul är det! Idag skulle vi fota i studion och några av resultaten kan ni se i Elins förra inlägg. Några bra bilder och sedan fick vi slut på insperation och gick och fotade utomhus istället. 
Igår efter skolan så hade vi bangladeshmöte inför debattdagen som är om några veckor. Där möter man olika lag (länder) och tävlar mot varandra i debatter. Ska bli askul! Fick ju det mest hypade landet av dom alla!
Idag så gick jag hem och skrev på min filmrecension, den börjar ta sig nu faktiskt. Imorgon ska jag till Lukas med Simon och ha lite filmkväll eller nått sånt. GÖTTMOS! (något nytt random uttryck som jag har börjat använda konstant som Sophie har lärt mig).

Studio 2.0

 

 
 
Idag var vi i studion men så klart ska allt fucka ur med blixtarna.. det blev några bra bilder och det var mycket flum ^^ Sen gick vi ut och tog finfina foton i solen! :) 
 

Lång väg hem

Gick hem från färjan idag eftersom bussen skulle gå om 30 min, 3 km hem och svinkallt. Musiken räddade mitt liv som vanligt :D Det var en yngre kille som gick precis framför mig och han verkade jätte rädd för att jag skulle göra något med honom eller vad vet jag, han kollade bakåt heeeela tiden. Ser jag verkligen så farlig ut? :O 

Torsdag

 
 
I morgon är det torsdag och det betyder foootoooolektiooon och nu ska vi vara i studion heeeela lektionen!!! Vi vill byta header mot en finare och jag håller på att fixa en ny design. :)
 
Bilderna kommer från förra fotolektionen!
 

Musikaliska är vi

En liten video där min lillasyster Amanda spelar dragspel ;) Hon improviserade allting därför blev det ganska många fel, men blev bara tvungen att filma :P 

For those nights I couldn't be there

The Tallest Man On Earth till grönan

 Jag tror fan inte det är sant!! 2 augusti i år så kommer jag få se dessa live, nu kan inte livet bli så mycket bättre!

Plugg och drömmar

Har pluggat matte i princip hela kvällen och nu är jag äntligen klar! Klippte ihop ett sommar-måste-ha-outfit som jag ville dela med mig av. Längtar ni lika mycket till sommaren som jag när ni ser dessa bilder? Nu ska jag läsa engelskboken, den är inte så trist som man tror! :P Imorgon är det STS-möte med i stan med Benny och Lina, ska bli skitkul att få höra all information om Malta!!

I love you so much

And the birds still sing outside these windows

Jag och Agnes satt på bussen hem från skolan och diskuterade om varför vi just valt estetlinjen. Vi kom fram till att alla i vår klass är konstnärer på sitt egna lilla sätt. Jag brukar tänka att jag lever mitt liv genom en lins (på kameran) och försöka fånga alla fantastiska upplevelser man går igenom och konstruera i mitt huvud hur en bild ska tas. Har också kommit på att detta vi/jag gör är mitt kall, allt fantastiskt man kan göra och memorera är verkligen igenom en kamera. Blir aldelles varm i kroppen bara jag tänker på hur lycklig jag blir när jag tagit just den DÄR bilden. Åh, det är så himlahimla jag. Efter vår mysiga pratstund så blev jag så taggad på att fotografera i det fina vädret så jag gick ner till vattnet vid mitt hus och fotade dessa bilder, det var typ -12 ute idag så mina händer fick ta stryk av kylan. Men helt klart värt det bara för att få den DÄR känslan ;) Haha, när jag fotade foreveralone bilden så ställde jag kameran på en brygglampa. Och så pratade jag ganska länge med tanten på bild 2 som jag aldrig har träffat förut, gullig söt liten 80 åring. Sån sjukt bra dag idag!

Jag känner en känsla...

 
 
...och det är träningsvärk (oklart om det är en känsla). Skidor i lördags, match i söndags, fyspass måndagmorgon och idag träning aaaahhhhhh härligt!!! 
 

Isande

Igår när jag, pappa, min syster Amanda, hennes kompis och Fido var ute på isen ;)

Grönt är skönt


 
 
 Vi håller på att göra om designen till bloggen så om det ändras lite då och då och försvinner saker så är det bara vi som fixar ^^

Memories will last forever

Känns som en evighet sen

 





 

Trött seg måndag

Kan ju bara säga att det var ett rent helvete att gå upp imorse. Och såklart kunde Simon sova längre än mig så jag fick gå upp i kalla huset helt ensam.. Det känns som jag reste genom hela världen innan jag kom fram till skolan eftersom han bor på Lidingö. Nu har vi svensklektion och ska skriva filmrecensioner, ska nog välja Berättelsen om Pi eftersom den har en så intressant handling. Sedan ska vi redovisa för klassen nästa vecka så nu måste jag börja, hörs och ses!
                              

Damp

Den här låten symboliserar mina känslor just nu ;) 
 

Mysigaste helgen

Fredag till lördag var heelt galet, började med att möta upp min kära kusin vid Fruängen och åkte vidare hem till henne. Käkade god middag (standard kött och potatisgratäng)! Sen drog vi ut. När vi skulle hem så gick vi ut från tuben och så brukar det alltid stå taxi's och vänta därnere men precis när vi kom utanför dörrarna så åkte den allra sista. Det värsta var att det var runt -20 grader så i den sekunden pekade man verkligen fuck you till gud! Eftersom jag hade en tunn spetströja så gav Sophie all värme hon hade till mig dvs låna ut alla kläder hon hade till mig. Hon är så guld värd den där tjejen alltså! Sedan började vår hemvandring som gick på en halvtimme kanske.. klockan 4 och 2 kissningar senare var vi hemma och däckade direkt i sängen. Dagen kom mamma till deras hus och så brunchade vi hos dom, mysigt! Sedan köpte jag en tröja av Sophie, en skön stickad tröja. Väldigt nöjd måste jag säga! Nu ska jag dra till Simon snart och köpa med mig pizza påvägen, jag måste fan vara världens bästa flickvän haha!
                                                                 
 

Minusgrader rensar luften

Var ute och fotade imorse, tappade känseln helt i fingrarna men vad gör man inte? ;D Tog över 100 bilder som vanligt och imorgon kanske jag går ut och fotar igen hehe :P Då har jag iaf inte bildbrist längre :D

INGEN klagar på min musiksmak

Jag tänkte göra ett inlägg med massor av låtar jag älskar, men tog mitt förnuft till fånga och kände att det inte var en så bra idé för då skulle alla få en chock av hur bra musiksmak jag har, det blev iaf 5 låtar ;D Jag har lyssnat på musik konstant sen klockan 2, nostalgi. 

Världens godaste macka

Om jag bara fick välja vilken macka jag bara skulle äta resten av livet så skulle jag LÄTT välja den här! Det är en sån salt smak på allt som avskärmar med tomater.
 
Ingredienser:
En baguette
En tomat
Parmaskinka
Mozzarella 
Basilika
Olivolja
 
Börja med att skära upp baguetten och lägg på smör. Efteråt så lägger du på hur många parmaskinkskivor du vill (brukar ha 2). Sedan så skär du mozzarellan i skivor och lägger över skinkan. Likadant med tomater. Toppar med basilikablad och häller över olivolja! Enjoy världens godaste macka!
                                                                    
 

@ Sophies

Du och jag Sophie, du och jag <3

Fredag

Precis som varje dag i skolan så vill jag hem. Hem och dricka te och mysa, men vi ska börja producera våra musikvideor idag så måste hålla ut. Efter skolan ska jag möta en friend och ha filmkväll och snacka massor, myyys. Bara dagen går snabbt och vi kan ha filmlektion snart så blir allt bra

And then I float to you my darling

En av mina stora favoriter just nu, älskar hans syrliga röst!!!

About to tell

En av mina favoritlåtar, och hon skulle komma till Peace & Love men jag får tydligen inte åka dit för mina föräldrar :'''( Åker till Bråvalla iår istället :P
 
 
 
 

Ere efterfest på eran balkong

Magnus Uggla är så jävla bra.
Haha hade bara lust att säga det! Idag så har vi stannat a lot of hours i skolan och fotat som galningar till en liten överraskning som kommer upp på bloggen snart! ;) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Imorgon ska jag vara med min kära kusin, fekkenatioooon...! 
                                                                   

Ändrade planer

 
Det blev ingen studio för oss idag på fotolektionen vi har bokat efter skolan nu så då får vi hela studion för oss själva!! Istället har vi tagit modefoton som ni ser ovan :) Lite mindfuck men på den riktiga bilden så ligger stolen mot marken så om ni vänder på hela bilden så ser ni orginalet ^^

Vintern är jobbig

Kollar just nu vilka artister som ska komma till Peace & Love och om de är bra eller inte. Taggar sommaren som faaan :D Hatar vintern, framförallt när solen kikar fram så sjukt sällan. Imorgon blir det iallafall studiofotografering woopwoop :DD

konferensrum 2

 
Det är där grejer händer :) Skoja där sitter bara jag och Agnes och "jobbar engelska" hehe.. 
 

This is my head right now

Svårt att inte rubba sin egen balans.

Fotostudion med Ellen

<3333333
Tack för en så sjukt bra eftermiddag i fotostudion Ellen! Du är så sjukt rolig och underbar.
Trots massa knep med sladdar hit och dit och fel på utrusningen så löste allt slut! Efteråt så drog vi till Täby centrum och åt subway och det smakade förjävla gott. Sen så skulle jag hem då....i det här vädret. Gick ju sådär. Men jag kom hem runt åtta och dog i soffan. Var tvungen att åka tåg mot stan eftersom bussen aldrig kom till täbban -.- och mitt under färden så släcktes alla lampor och tåget tvärnitade. Trodde jag skulle dö haha. Nu ska jag läsa lite svenska och sen sova! :)
 
 

Fuck känslor

Jag är så sjukt jävla förvirrad. Hatar känslor... Man tror man förstår men det gör man inte.
 
 

Överflöd av idéer

 
På fredag börjar äntligen vårt efterlängtade musikvideo projekt!! Vi ska få göra våra egna musikvideor i kursen film  och det är super mega awesome! Jag letar efter inspiration på youtube, Ben howard har de bästa videorna tycker jag. Jag har många bra ideér men Agnes vägrar att svara.. 
 

Seg dag med mycket redigering

 
Redigerings-tisdag borde den här dagen heta.. snart ät det torsdag och studio TAGGA!! :D 
 

Vill hem

Jag vill hem. NU. Jag och Elin laddar ner COD till datorerna just nu och sen ska vi spela dygnet runt ;D

Massor av färger och för mycket fritid

 
 
 

Screamed halleluljah darling

Är trött, sur, arg, förälskad och glad på samma gång. Kan man känna så mycket känslor samtidigt?
Tränade med Jenny och tog ut mig som tusan, älskar när det bränner i hela kroppen för att man tar i så mycket. Skrev klart en uppsats också, blev nöjd som satan. Nu finns det väl ingen anledning till att man ska stanna uppe längre så jag gör en givemefive med er! TJADÅ.

Skrivet i bläck

 

 
 
 
 
 
 

Out of it

I'll never know what I'm capable of
If I don't go where I'm scared to be lost
Hope will find my way when I'm going through the night
Somebody gotta tell me that I'm gonna be alright

Vi lever i en blodsugande värld

 
Sitter och redigerar lite bilder snart är det mat och sen blir det plugg har två uppsatser att skriva :) Torsdag blir det studio 2.0 och kanske en ny header.... 
 

Grönt och rött, lila och svart.

 

Den som glömmer förlorar

 

Den känslan, den ska jag bevara för alltid.

Låt inte andras moln förmörka ner ditt solsken

Låt dom fan inte stå på dig. Ever.

Den 8:e juni

 
 
 
Vill att det ska vara första dagen på sommarlovet så man kan ha luftiga kläder :/ Nu saknas bara en ny longboard..
 

Jag minns varje ord vi sa

Jag minns varje ord vi sa, vi hoppar över stängslet sen kommer allt bli bra. /Bilderna är från igår, min syrras kompis fick vara modell med sin fina festoutfit/

Är så sjukt trött. Sov bara 5 timmar, inte braaa :O Måste gå och lägga mig i tid idag, men det är så tråkigt att lägga sig tidigt, känns som att man missar massa :/  Aja vi höres 
 

Lämna mig aldrig

 

Söndag

Simon du ska ha den här som profilbild annars vet jag inte vad jag gör o.O
Wohooo äntligen så blev jag frisk! Låg hemma i ca 2 dygn och kollade på tv, första dagen jag var frisk så sprang jag seriöst upp på morgonen och ville ifrån huset. Då jag drog till Bella i gamla Gribbylund som jag bodde i förut </3. Vi drog till espresso house på vasagatan som är det största cafét i den kedjan i stan. Mysfaktorn var hög! Sen drog vi till Sankts Erikskyrkan och försökte gå in och be och så haha men det var inte öppet. Fett konstiga vi är. Sen drog jag hem och så kom Simon runt tio på kvällen. Idag så firade vi min fina morfar på Vaxholms hotell, ypperligt trevligt och svingod mat. Satt och stöna när jag käka för det var så gott! Stötte på några ankjävlar men de ville gärna ställa upp på lite foton så det var ju trevligt! Sen när jag var i Täby en snabbis så träffade jag på Max på gatan, har inte träffat han på typ ett halvår så saknaden var ju rätt så enorm! Nu ska jag käka varma mackor och sen dra ut och gå med Bea, varje söndag ftw!

Indian





 
 
 
 
Idag har jag och Annika (vän) varit ute på äventyr, vi hittade ett fint berg där solen kom emellan träden och himlen var i fina färger så vi passade på och tog några bilder :)
 

Natt

Klockan är strax efter 2 på natten och vi har haft 14 gäster här som nu har gått hem, har ätit massor av god mat och har haft sjukt trevligt :P  <- orkar inte skriva något tråkigt inlägg om vad jag har gjort ikväll, vem bryr sig liksom? ;) Just nu skypar jag iallafall med lite härligt folk adjö :) ( Bilderna är från i somras, den sista e från midsommar )

Dansen före döden

Thomas stenströms nya låt ♥ Jag kände så som bilden nedan↓visar när jag sett videon men ändå sjukt bra ♥
 

My sisters keeper

Har tittat på världens blödigaste film, ''My sisters keeper'' fasiken vad sorglig den är! 

Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn? Denna fråga ställs Brian och Sarah Fitzgerald inför gång på gång. Deras dotter Kate får vid två års ålder diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men hon får uppleva sin 15-årsdag. Men allt är tack vare Kates lillasyster Anna som är en perfekt medicinsk donator till Kate. Elva år gammal fattar Anna ett drastiskt beslut om att hon inte vill vara donator till Kate mer hon vill bestämma över sin egen kropp hon skaffar en advokat och stämmer sina föräldrar. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hennes beslut kommer att vända upp och ner på hela hennes familj! Men Anna förstår att detta beslutet kan leda till Kates död.

 

Och du är himlen för mig varje dag

Smoothiemorgon. Mysigt. Lyssnar på Krunegård. Ännu mer mysigt.

Läskig skog

Före:
Efter:
 

Awesome eyes

Före:
Efter:
 
 
 

Lååååååång dag

 
Idag har vi tre lektioner och två av dom är tre timmar långa... börjar 8.20 slutar 16.10 yeeeey.

Rubrik

 
 

studio fotografering

 
 
 
Idag har vi fotat i studion det var super kul och bilderna blev sååå bra :) Det blev nästan 200 bilder hehe.. vi är ju fotografer så vi gillar att stå bakom kameran men ibland måste man offra sig ;)
 

Yeah, forever

                                         

Vinterkräksjukan

Vaknade klockan 3 inatt och kände att jag mådde illa, så jag låg där i sängen kanske en timme och försökte andas klart och ta det lugnt. Efter en timme så gick det inte längre utan jag var tvungen att kubba till toaletten. Och sen dess har jag spytt som fan. Att kräkas är fan det äckligaste man kan göra och det känns som magen vänds ut och in. Fuck you som smittade mig säger jag bara, hade grymma planer för helgen som jag måste ställa in...! Så idag är jag hemma och säkert imorgon också. Fml. Men snart kommer mamma hem med sushi så då blir jag väl relativt gladare! Det går mycket vinterkräksjukan över många skolor så tvätta händerna ofta så kanske ni har mer tur än mig :)
                                                            

Badhus som äcklar

FYFAN VILKEN BILDBRIST. Men mig går det ingen nöd på eftersom imorgon i skolan så ska vi fota i fotostudio så då blir det säkert lite häftiga pics här framöver ;) 
Idag så var jag och Ellen på Mörbybadet, för att vi tänker som många andra tonåringar ''Shit, jag måste träna''. Och kort och gott så bestämde vi oss för att bege oss dit efter skolan. Och då säger jag till alla människor som var där idag.....SKJUT ER I ANALEN! Seriöst, pedofilkillar som utforskar ens vagina under vattnet med simbrillor! Och sen blev vi dränkta av massa p12or när dom åkte rutschkanan då det kom en massa flodvågor i facet på en. Kommer aldrig mer gå dit för det var sunkigt och full av pedofiler, vi var där i 15 minuter sen pallade vi inte mer haha! Jag hämnades på stället på ett ganska grovt sätt...hahahaha. Och det ska jag hålla tyst om hädanefter. När jag hem efter det så överraskade mamma mig med bio så nu har jag sett berättelsen om Pi två gånger inom en vecka. Feels good. Godnatt mina små söta rabarberpäron!                                                     
                                                                   

Kvällsmys



 
 

Vampyr

 
 
Gjorde en makeover i photoshop och denna gången blev det en vampyr! Hittade en passande bild på mig :) Dock blev det inga tänder..  Tror att ni kan se vilken som är före och efter^^ (sorry för bildernas storlek men det blev lite strul)
 
Hade första dagen i skolan idag och det gick helt okej fast lite snurrig var man.. hehe..
 
 
 
 

Dom som ber oss att vara tysta, kan ligga och dö

Detta var en maddafocking bra dag. Fick reda på en asbra grej som jag tyvärr inte kan skriva här, men fan vad all ångest släppte från axlarna när det hände (!!!). Gick hem, knaprade alvedon och gick och la mig i soffan efter skolan. Shit vilken mensvärk, men är man en flicka så är man antar jag? xD
Imorgon ska jag, Klara och Ellen dra och simma och träna lite. Ska bli askönt! Och nu behöver jag sova......

Sthlm skyline

Några bilder från igår när jag var i stan, vi gick i några secondhand butiker, gick sjukt långt, åkte massa rulltrappa, fikade och åkte hem. Bästa sättet att avsluta lovet på♥
 

Liten promenad

Före:
 
Efter:
 
Har mått lite bättre idag så orkade gå ut på en liten promenad :) Jag fotade lite i skogen (typ 10 bilder) sen gick jag hem och fortsatte att redigera bilder på datorn.
 
Lite svårt att se att bilden ovan är redigerad men om ni kollar på kvisten i mitten så kan ni se lite skillnad :)
 

Ultimataste oturen

 
Har äntligen förenats med min dator efter ca två veckor och då ska man självklart bli kräksjuk. Fml. Tänkte bomb-blogga men det får bli när jag känner mig bättre sen. Erkänn att ni trodde att jag lämnat er föralltid? :)
 

Mot storstaden

Drar in till Storstaden idag med en fin vän, kommer att gå vilse osv och fota tänker jag göra massor. (bilderna över e från förra året, från 2011)
 
 

Vi älskar varandra trots att vi inte förstår varandra

Lite svart lite vitt och allt däremellan

Har massa foton från en photoshoot jag hade med min yngsta syster idag, fyra av bilderna från den ser ni ovan. Hade som vanligt roligt med redigeringarna ;D 

Sleep until the sun goes down

Bilder tagna imorse.

Tror du att det finns något okänt där ute

Äääääälskar makro.
Gud, idag har det inte hänt ett skit. Men det kanske det inte behöver heller? Ibland måste man vila och återhämta kroppen, speciellt nu till den nya skolveckan som är här när man minst anar det. Det är typ 8 veckor man måste kämpa sig igenom, men med tanken på att jag, familjen, Simon och Jenny ska till norge/Trysil på sportlovet så gör det inte särskilt mycket. För man vet att man har något kul att se fram emot. Längtar så jobbigt mycket dit, ska bli störtskönt att komma ifrån Stockholm lite. Och fjälluft, finns det något bättre för själen eller?!
Imorgon tänkte jag dra och träffa någon och sedan köpa en reflexskärm så att jag kan fota ännu mer och få ännu mer fina bilder. Gah orgasm. Nu tänkte jag titta på Magic Mike, en film om en snygg kille blabla, sen sova skiten ur mig. Ska nog upp och springa tidigt imorgon bitti, behöver det som fan!

Musiktips #3

Lite skön musik som lyssnas om och om igen idag. 
1) The funeral - Band of horses. 2) Strövtåg i hembygden - Mando Diao. 3) Magnificent - U2. 4) I need a dollar - Aloe Blacc. 5) Candy - Robbie Williams, Oven Pallett. 6) She's got you high - Mumm-ra.
Varesegoda! :D

Trumpets - flipsyde

Strunta i att titta på den nördiga ''musikvideon'' utan koncentrera er istället på grymma låten. Åh MINNEN.

Nytt å fräscht

Köpte dessa tröjor på H&M för ett tag sen, 100 kronor styck så jag tycker defenetivt att det var ett bra kap! 

Genom tunna tyger

Lite överredigerade bilder på min bror ;) 

Mina andetag är som vågorna som slår mot berget

Fick låna ett Makro objektiv så nu jävlar ska jag fota! Har läst på internet hela morgonen och hittat lite roliga fotouppgifter man kan göra, så nu ska jag försöka mig på det så får ni se resultatet sen! Idag tänker jag bara vara hemma och chilla, kanske plugga lite. Har inte tagit det lugnt på fett länge så det ska bli skönt!!

Fotografiska muséet

Såhär såg min dag ut igår. Fotografiska muséet med bästa kusin Sophie och mamma och Annika. Hade skitkul och käkade världens bästa räksallad mhm. Ni som inte har varit på fotografiska, ÅK DIT. Världens bästa museum enligt mig som har ett väldigt stort intresse inom fotografi. Sen umgicks jag med sötnosen på sista bilden!
Idag så var jag Ingrid, Lukas och Simon i stan och shoppade. Inte jag och Ingrid utan killarna, vi bara hängde med. Haha snacka om ombytta roller!
Nu ska jag och pappa på bio, Berättelsen om Pi! Först thairestaurang och sen bio, inte dålig kväll inte :)!

Ett snedsteg ifrån barndomen

Drömmer om att få åka härifrån, typ nån gång snart. Drömmer om sommaren och gör upp festivalplaner, börjat spara pengar. Sommaren kommer bli bäst och jag drömmer om att de här månaderna går fort som fan.
 

I'm happy to know you

Trots att min tunga ser helt avbiten ut på sista bilden så tänkte jag passa på att berätta vilken underbar vän jag har, Jenny Pehrson. Den enda som vill åka till Gröna lund med mig för att jag inte vågar åka några läskiga attraktioner och som tycker att sour cream onion chips, ett stort glas med cola framför solsidan är det bästa man kan göra i livet. En sån som också tror att vi har blivit adopterade från en konstig planet därute i universum med ufon som föräldrar och att vår IQ inte är så speciellt hög. Och när du i nian spelade ''Elektropop'' på piano med tre fingrar, två fingrar på högerhanden och ett finger på vänstern och fick VG i betyg, det var nog en händelse som inte är så speciellt vanlig och väldigt chockerande. Och idag tillexempel när vi inte nådde en tröja i affären som hängde högt upp så tog du mig i ett balettgrepp och lyfte upp mig till toppen, vi landade dock ner med facen mot marken och kollapsade men annars gick det ju relativt bra. Förutom att vi inte fick ner tröjan. Och när jag såg att vi blev fotade i Köpenhamn av en turk och när jag gick och lackade på honom så var du vid min sida. Som vanligt. Och våra spagathopp på dansen när vi såg ut som flygande hyenor, helvete vilken syn. Sen när vi var Gunther 1 och Gunther 2 ska inte tala om, kända över hela skolan som affron. Och sen videoinspelning som vi spelade upp för hela skolan sen, vilken jävla succé hahaaa. Dessutom var vi och hälsade på gamla skolan för några veckor sen på kvällen. Vi spottade på fönstret och önskade dom god jul, och sen kicka ner två fula jävla snögubbar som barnen hade kämpat med minst tusen raster som vi bara kickade ner med fötterna med en karatespark. Allt detta har vi hunnit med på två år och här tar det verkligen inte slut! 
Nä men seriöst, nu ska vi se på skräckfilm och knulla gärnet. HEJDOO.

Stjärnfallet himself

Musiken som denna person skapar ger mig rysningar, gör mig obeskrivligt lycklig och de som gör mig så sjukt lycklig är värda allt. Den första låten jag hörde av honom var "Jag är en vampyr" och den kommer alltid betyda något, har många minnen till den låten och kan hela texten även fast jag har sämst minne. 
Och de här är bara några av hans låtar som gör mig på så bra humör, de låtarna tar mig från botten till toppen, hans texter är bäst Δ Allt är bara så FINT
Hemma börjar nästa dag, Hela livet var ett disco, Love of my life, Everybody hurts
 
Och här är den låt jag tycker är en av dem absolut finaste: 
Blev bara tvungen att visa min kärlek till Krunis, som sagt musik är mitt liv och den finns ju alltid där för en vilket humör man än är på, därför jag får värsta stora känslorna för artister jag lyssnar mycket på och som kan beröra mig på det sättet ♥ ∞ ♥ 
 
 

När man släpper taget tar man steget

Har vart och sett på bio, filmen ( Sune i Grekland - All inclusive ) var inte ens bra för de hade ju bytt ut skådespelarna blir liksom inte samma, men ändå är jag rätt hyper glad för musik är mitt liv just nu mer än nånsin och musik gör mig fucking lycklig. Just nu har jag en sån där - Markus krunegård, Erik hassle, The smiths, HH, Trainspotters och Panda Da Panda - period ♥ Mest Markus, kääärlek ♥ Tänker göra ett inlägg om bara honom, bara för att jag e så pass hyper

Hur fan känns det egentligen?

Hemma börjar nästa dag

Vaknade upp med huvudvärk, halsont och fläskläpp. Ändå så festade jag inte och allt jag drack var alkoholfritt, huvudvärken fick jag antagligen av att jag inte kunde somna, pågrund av min läpp. Min kära syster råkade slå mig med knytnäven på munnen ( fråga inte jag stod bara på fel ställe som vanligt ) har inte ens försvunnit än, aaaj. Ont i halsen har jag för jag skrek så sjukt mycket när vi hade bråttom att spela Monopol innan Bingolottot började, hehehehe. Vi satt och kollade på Bingolotto i 2h och jag vann 100 spänn, nästan värt det ju ;) 

Med den här väskan känner jag mig trygg

Nyår all by myself

NU ÄR DET 2013 GOTT FOLK!!! 
Var tvungen att lämna festen pga smärtor av urinvägsinfektionen, verkligen svintråkigt men det var det ända rätta i det läget. Så har tillbringat mina timmar innan tolvslaget på toaletten. Inte en enda människa i huset för alla i familjen var åt olika håll. Hatar att sova ensam i huset men ibland måste man mogna upp och göra det också. Kvart i tolv så bestämde jag mig för att ta med mig systemkameran och stativet och ställa mig nere på gatan och fota. Ni ser resultatet däröver! Lite kul var det att jag stod och tittade in i kikhålet på kameran och var helt fokuserad på att få bilden bra att jag inte märkte att det stod en bil och väntade på att jag skulle flytta på mig. Haha stelt. På tolvslaget ville jag kyssa Simon, men han var inte där. Wää. Men detta året skall bli vårt år <3
                                                                      
RSS 2.0