Vilse i storstaden - standard

Gick vilse idag i stan med min syster, hittade en tunnel, drack energidricka, åt godis, fotade, skrattade, hittade t-centralen, åkte hem, kollade på "röjar-ralf", åt, kollade på halva "the hobbit (an unexpected journey)" och nu ska jag dricka te.

Jake Bugg

Tumblr_mctzcgpdum1rjvd3do1_500_large
Har alltid olika perioder då jag lyssnar jätte mycket på en speciell artist, just nu har jag en Jake Bugg - period. "Someone told me" är en av de finaste låtar jag hört. Perfektion helt enkelt. 

Kämpar för er

Jag kommer kämpa för den här bloggen så länge vi har läsare, bara för att jag inte är någon som ger upp och jag gillar att lägga upp mina bilder och tipsa om musik. Bara så att ni vet liksom

Hahahahahaha

 

På Globens tak

Var svårt att fota eftersom glaset hade så rundad form + att det var skitigt glas + att det blev massa reflektioner + att jag var trött.   Det var så sjukt coolt, kunde bl.a se den nya åkgrejen vid grönan. Fyfan va hög den är, hörde av mamma att de kanske måste riva den för att de egentligen inte hade bygglov eller nåt, fail isåfall ;)
( Det är bara jag som bloggar p.g.a Julia är bortrest i Trysil (heter det så? aja) och Elin är upptagen med jobb osv. )
 

Gissa vart jag var igår? ;)

Bombar med låtar

P.S Jag vet att det ser skit fult ut men det är så awesome musik så det gör inte ens något. 
 

Plugga är inte min grej

Tänkte: nu måste jag börja plugga så jag börjar väll läsa den här novellen då.
Gjorde: Läste novellen och sket sedan i att fortsätta för att den handlade om kärlek.
 

Lost

Hittade den här i en gammal låtlista, helt okej ändå ju 

Mästerfiskarna

Jag, pappa och min syster Amanda gick ut på isen på eftermiddagen och pimplade, fick inget napp som vanligt men det är alltid kul att fiska ändå ;D

Looooooooov

Vet ni vad det är? Det är sportloooooooov :DDDDDDDDD Lovet kommer bestå av plugg, fotoresor, skidåkning ute i spåret, skridskoåkning, filmning, sömn osv ;D 
 

Shut your eyes

Nu har vi börjat med ett nytt projekt som kallas Surrealism, googla och bli fascinerade förfan.
Snart vankas det kött i matsalen, riktigt nice. Och sen ska jag hem till Michelle och mysa. Ha en grym fredag, cuz I'm out.

Det var bättre förr

Hela livet var ett disco, hur kunde det bli så svårt? 

Everybody talks

Världens skönaste lååååååt just nu! 

Harlem Shake - Täby Enskilda Gymnasium

Ibörjan är det vår grymt sköna rektor som dansar och vi står typ längst till höger!
 

11 unknown things bout' me

 
1. Har 3 ärr på min läpp. Det största som man ser var när jag ramlade på min nappflaska när jag var liten. Klant.
2. Tycker att nässprayer ser så löjliga ut, haha! Själva formen liksom.
3. Ska köpa en fotoskrivare och printa ut bilder som jag tar i livet och sätta upp bilderna och bilda en hel fotovägg i mitt rum.
4. Ska köpa gröna kortet och gå på ALLA konserter i sommar!
5. Funderar på att färga mig brunett.
6. Skall flytta till USA när jag blir äldre.
7. Älskar att prata med dialekter (eller hur Jenny?)
8. Kommer alltid ihåg mina drömmar jag drömmer om nätterna och älskar att berätta dem för vännerna eftersom det alltid är så sjukt knäppa saker jag drömmer om.
9. Älskar att kramas
10. Har 3 vänner som jag känt från dagis som jag har jättebra kontakt med i dagsläget. Pretty cool, no biggie.
11. Går i världens bästa gymnasium där alla är så sjukt glada och ingen dömer någon. (Läs vi hade harlemshake imorse).

Känslorna faller fritt

//foto av: Elin//

Don't you know? We took a big step forward

Haha älskar sista bilden!
Idag har jag: ätit kladdkaka till frukost, harlemshakeat, fotograferat i studio, dansat, pratat med en okänd tant, ramlat framför en bil pga mina hala uggs, skrattat, ätit falukorv, pratat med Jenny i tele och svabbat golvet.
 

Polen; Final #4

Det här är de sista bilderna från skolresan till Polen, just de här bilderna är från staden Krakow. Nu har ni fått se lite av Krakow och Auschwitz, hoppas ni tyckte det var lite intressant iallafall ;)

En sak var säker, vi två brann

Pluggade hela eftermiddagen och på kvällskvisten så fick jag ett ryck och gick till köket och tog fram alla ingredienser till kladdkaka och satte igång. Nu surfar kakan i min mage och Julia är glad. Imorgon är det den sista jobbiga dagen innan loooov. 

Oskar Linnros - Hur dom än

Oskar Linnros nya låt är här och den är så sjukt bra, framförallt texten ♥

Låtar som dunkar varje dag i mina hörlurar

Och eftersom jag har världens bästa musiksmak så bör ni kolla in dessa låtar för er egen skull liksom ;)

När solen går ner

Polen; Auschwitz #3

The Sounds @ Gröna Lund

LYCKAN SOM UPPSTÅR LIKSÅÅÅM. Visste inte riktigt vilka de var innan jag såg på ''Så mycket bättre'' som var på tv i höstas, hade typ bara hört ''Living in America'' som typ precis alla andra. Trodde de skulle lägga av men ICKE. Så happy right now. Så i maj ses vi Majabaja!

Kan inte drömma mig bort

TJENA. Igår så kom min beställda tröja innanför dörren och jag slängde iväg min skagenröramacka på Ellen i extas. Eftersom den kom från en secondhand från London så tyckte jag att den luktade så SVINIGT gott eftersom den luktade England om den (logiken är stor jag vet). Men mamma fick damp och tyckte den luktade instängd apstjärt så hon skiljde mig och tröjan åt och slängde den i tvätten. Snyft. Lägger upp bilder på den ikväll tänkte jag.

Skagenröra

Åhhhhhh, vi fick äntligen vår efterlängtade skagenröra. Har fått massvis av sms av folk som tycker vi är helt onormala som går till Melanders på en tisdag och köper inget mindre än skagenröra. Vi är lite knäppa, det är vi allt! Sen kollade vi på film och snackade i sängen hela kvällen. So cozy. Nu är det 5 dagar kvar till Trysil, kan knappt bärga mig! Puss alla fina!

Ikväll kan ni inte få mig

Ikväll kan ni inte nå mig

ikväll kan ni inte få mig

ikväll kan ni inte komma åt mig

Polen; Auschwitz #2

Den tredje bilden är ett krematorie där judarna gasades, nazisterna brände ner det för att få bort bevisen. Tåget är ett av tågen som judarna transporterades i och de två sista bilderna är från en lång korridor med väggarna fulla med bilder på fångar som dödades, dramatiskt jag vet.
 
 
 
 

Hjärtat lär sig aldrig

Idag ska jag och Ellen dra till Täby Centrum och fira livet genom att köpa skagenröra på Melanders. Finaste skagenröran man kan hitta! SKA BLI SÅ FETT GOTT. Sedan drar vi hem till Ellen och myser, what else?

21 Jump Street

Riktigt skön film, lätt värd att se! ;D 21 Jump Street (2012)
 

Ingen annan skulle förstå

Lyssna, texten är perfekt. //Ingen annan skulle gå en meter för mig jag behöver dig//

Polen; Auschwitz #1

Har mycket tid till att tänka och just nu tänker jag mycket på skolresan i nian när vi åkte till Polen. Det är så svårt att ta in att vi faktiskt var i Aushwitz, så hemskt bara. Men jag vill visa er bilder från Aushwitz (även fast vissa bilder är sjukt hemska) och sen bilder från resten av resan för att ni som kanske inte har vart där får se hur det ser ut osv. 

Aldrig ska jag sluta älska dig

Visste inte att Jonas Gardell finns på spotify?! Fett glad jag blev när jag såg någon på facebook lyssna på honom! 
Denna fina bilden är från landstället för ett X antal år sedan! Ser ut som vi står och blir väntar på att bli rövknullade av en häst eller nått. Som tur är så skall vi bara dyka..!
Imorgon ska vi livrädda på tibblebadet och sedan beger vi oss tillbaka till skolan för lunch, klippning av video och lite redovisningar. Sedan ska jag och Jenny kanske träna. Puss

Stay

Enligt mig så är det en fantastisk låt och video! Rihanna är verkligen en duktig sångerska så NJUT!

How deep is your love

Har haft så himla fullt upp så att jag inte har hunnit blogga någonting, förlåt för det! 
I torsdags så var det alla hjärtans dag. Spenderades med den finaste personen på den här planeten, god middag på Mongolians Barbeque på Drottninggatan. Man köper en buffé för 158 kronor och får sedan plocka på sig så mycket mat man behagar och kan dessutom ta om hur många gånger man vill, rekommenderas verkligen! På vänster sida av vårt bord så satt det ett jättegulligt par som berömde mig och Simon och sa att vi var fina ihop. På andra sidan av vårt bord så satt det ett par och bråkade under precis heeeela middagen. Skön kontrast alltså!
Fredag (igår) så var det fest hos Ellinor som hade fyllt 18 år. Träffade en massa nya sköna människor, sånt uppskattas alltid! Idag ska jag sova som aldrig förr, kommer verkligen inte lämna sängen idag...

En dröm

Jag är ensam and I löve it <3

Jag gillar typ att vara singel, ibland känner jag att det skulle vara sjukt najs med en pojkvän men det är ganska svårt att hitta en kille som uppfyller mina krav. Idag har jag troligen en dejt med B&J, hoppas bara på att det fortfarande finns att köpa i den lilla staden Vaxholm.
 
 

Spermaskal

Fick hem mina skal idag! Folk tycker det ser ut som sperma, trevligt..... Men jag tycker de är skitfina iaf!
Eftersom det är semmeldagen idag så pressade jag i mig 2 styckna, och fan vad stora dem var också. Är allmänt tillfreds med livet, världens finaste pojkvän, bästa vännerna och spermaskalen får man inte glömma!

Utan semla

(och ja jag vet att bilden inte har något med saken att göra men att lägga upp en bild på en semla skulle ju bara vara rena självmordet)
Att jag på riktigt gråter för att jag inte får en semla idag visar min kärlek till traditioner och framförallt min kärlek till mat. Lyssnar på Benjamin francis leftwich och sörjer </3

C2C

Har fastnat för den här låten, hoppas de spelar den bra live också eftersom jag kommer se dem i sommar ;) 

New in closet

Shoppade översta toppen idag. Militärjackan/hoodien kom på posten i veckan samt en svart väska från hm. Svinsvårt att fota den dock så den slapp det! 

Where are you Pablo?

Hittade denna låt när jag var sjuk förra veckan, den är så jäkla skön! Man kan typ refrängen direkt. 
Idag har jag vart på informationsmöte om språkresan till Malta, shiiit vad taggad jag blir! Ska bo i en värdsfamilj och åker nog ensam men jag känner en tjej i Västerås som skulle åka dit precis samma veckor så vi hoppas att vi hamnar i samma familia! Sedan åkte mor och jag till stinsen och shoppade lite. Sedan blev jag för trött så då var vi tvungna att dra hem för att jag fortfarande är ganska svag i kroppen efter ha varit sängliggande de senaste 168 timmarna. Nu äter jag sour onion cream chips blandat med cheeseballz (bara den godaste smakblandningen i världen!) Imorgon taggar vi studiedag och musikvideoinspelning!

Pressen är sinnesjuk

Även fast jag gör allt för mina föräldrar så får jag höra att jag inte är tacksam osv. Ingen trycker ner och sårar mig som mina föräldrar, de är ju egentligen världens bästa varför kan de inte vara världens bästa precis hela tiden?

Te, Honung, Läkerol och Sömn

Jag är sjukt seg idag, har ont i halsen som fan men det går förhoppningsvis över ganska snabbt med hjälp av te, honung, läkerol och sömn ;)

In the lions roar

Genom livets mörka gränder

Lite suddig bild men nu är jag ägare till detta snygga fynd! En engelsk sida på nätet som säljer 2hand/overlefted clothes. Så det tar väl några dagar innan det fraktas till Sverige och sååå! :) Tänk denna i sommar med ett par snygga shorts!

Allting faller på plats

Idag: bio, mysmiddag och sova.
 

No one is free, even the birds are chained to the sky

Aldrig vår

Så bra. Varför blir det aldrig vår? Vill åka ju

Den som går i fotspår kommer aldrig först

 
Idag var det debattdag och jag kunde nog inte varit mer otaggad men det var kul att kolla på semifinalerna och finalen ^^ 
Jag är trött, kall och allmänt arg. Standard. Skönt att vara ledig nu i fyra dagar.

Find what you're looking for

Idag har jag köpt dessa mobilskal! Landade runt 150 kronor så lätt värt det. De är tvådelade också så att man kan byta färger. Mår helt okej bra idag, hostan dödar mig som sagt. Blir nog helt frisk på söndag!

Se mig som jag ser dig

Hittade riktigt gamla bilder från när jag och Jullan hade photoshoot i en skog i Täby för pretty long time ago. Det är kul när man glömt bort massa bilder och så hittar man dom igen. Sedan lyssnar jag på kent också. Lyssna med mig.

Lökdoft och peppsnack

Har lite bildbrist för tillfället så NEJ ni kan sluta tro att jag är så här goodlookin' för tillfället för det är jag VERKLIGEN inte.
Mamma lagade någon middag med lök i, och trots att det var flera timmar sen vi åt så har den lökdoften etsat sig fast runtomkring mig i en lite lökbubbla. Och vad får den mina ögon att göra? Jo, rinna. Som niagarafallen!
Tur att jag har min fina Jenny, som alltid stöttar mig när det känns tufft. Fan skit helvetes jävla kuk att det ska hända så mycket på samma gång. 

Ångest

/Bilder fotade av mig i Stockholm någonstans/
Jag kommer ha så sjukt mycket ångest imorgon. Men vad gör man inte för betygen nu för tiden?

Bra dag

 
Idag har ungefär halva skolan varit i romme och det var så kuuuuuuul!! Jag älskar att åka skidor!!! Det var iskallt men vi härdade ut och nu ligger jag halvdöd hemma och försöker plugga på Vitryssland som jag ska debattera för i morgon, samling 8:20.... 
 
Nästa år köttar vi i fun park Ellen!!!!!!

Atlas hands

Halvdana promenader och andningsproblem

FAR ÅT HELVETE ÄCKLIGA INFLUENSA!
Idag är jag arg, eftersom att alla får vara ute i världen och ha det kul. Seriöst jag LÄNGTAR efter skolan. Fattar ni hur sjukt? Och idag så släpade jag mig utanför dörren i 5 minuter. Gick upp och ner för en backe. Mycket lärorikt. Sanningen var att jag skulle gå längre men sedan kom 2 små äckliga barn mot mitt håll så jag vände, bara för att de ska få fortsätta leva sitt liv som vanligt istället för att se mitt förskräckliga ansikte och få hela livet förstört. Har nyss käkat yakiniki, det ända bra med denna dag. Sedan planerar jag maltaresan med mina respalleys ;D Tack Jonas btw för att du väljer att smsa med mig när jag har urbotatråkigt!

Kaos

Allt är bara kaos. 

Nej

Heheheheheheheh, aa.
Aldrig vaknat på ett sjukare sätt. Vaknar av att jag har min mobil i handen och pratar med min kära vän Jenny. Jag frågade henne om hon levde (?) eftersom hon dog i en plankrasch i min dröm. Haha, hon fick nog sig ett gott skratt efteråt. Jag har aldrig gråtit sådär på rääääätt så länge. Brukar inte drömma mardrömmar men inatt så var det brutalt. 
Och så är jag sjuk fortfarande, lär nog inte gå till skolan på hela veckan. Kulkul. Min hosta dödar mig. Hoppas ni mår bättre än mig!
 

Trotsar semmeldagen och film på det

Lyckan som uppstår när mamma kommer hem med 4 semlor only for me! NOT! Hon käkade en och jeppe och pappa ska såklart ha en också, så jag får nöja mig med bara en. Lite film på det också, bad teacher får det bli! Nu saknar jag umgänge :( Juste, mina kläder som jag beställt kom idag också! Lite lycka iaf :')

Too much to handle

Ack ack ack och ve att man ska få 40 graders feber helt plötsligt. Just nu känns det som att mitt liv bara går ut på att andas och äta lite då och då när jag orkar. 
Så vad har hänt när jag inte har bloggat dessa dagar? Jo, min bror hade en fest här hemma eftersom han fyllde 18 år förra veckan. Kom runt cirkus 20 pers hem hit och hade askul! Sedan så sov Klara och Simon kvar här och käkade choklad i sängen like bosses på morgonen efter. Så på söndagen så var jag med Klara här hemma, vi käkade kassler och pratade om livets alla funderingar och frågor. På kvällen fick jag hög feber och sen dess så har jag spenderat all min tid i soffan. How fascinating. Hoppas jag blir frisk till i helgen för då har jag massa planer med olika folk! Nu sitter jag med en hallon/mango/mintchoklad krossmoothie och ska bädda ner mig i soffan framför någon rolig film som kanske kan få mig att få tillbaka hoppet om livet! Återkommer om jag överlever!

Tisdag morgon

Wings


Fyfan vad tung Macklemore är. Tänk att gå på den där konserten....!!!
 
 

Crystalised

Nyttnyttnytt

Jeans som jag ska klippa, kmr bli "high waist" shorts. Köpte dem för 100 kr - Weekday. Grön "jacka" som tydligen var oanvänd och hade kostat 1000 kr, köpt på loppis för 100 kr. 

Sökes: Gosig tant

Smygfotade denna tant i stan idag, så söööt ♥ Tänkte kidnappa henne men hon har antagligen nära och kära som skulle blivit ledsna då :/ Varför kan man inte adoptera tanter för? Precis som att familjer känner ett behov av att ha ett barn så känner jag ett behov av att ha en farmor. 

Livet? Hallå?

 
Har spelat match idag och pluggat vilket liv.. Är helt död men jag måste plugga bara lite till!!!!!
 
Min vecka:
Måndag förmodligen träning.
Tisdag: träning. Onsdag: kvartsamtal, sushi med Greta och träning.
Torsdag: romme med skolan.
Fredag: Debattdag i skolan, första matchen i JSM.
Lördag: match.
Söndag: match.

Skön vecka!
 
Bildbrist har jag också som ni ser, båda minneskorten är borta..
 

Behöver dig.

Jag behöver dig nu. Oavsett det som hänt

The friday night lights

Ganska charmigt sådär ;D De började följa mig på twitter, vet inte varför men de är ju faktiskt helt ok. Deras inspelningsutrustning kanske inte är den bästa dock ;) 

Bara ren lycka.

Denna skönhet är snart i min ägo. När jag såg att den var på rea så var det liksom bara att slå till så köpte den på dirren ;D Våren/sommaren kommer bli perfekt. Helt underbart perfekt. Har faktiskt inte vart såhär glad på länge :DDDDD PS. Tack Elin <3

DRICKTIPS! Snapple

Värdelns godaste lemonad bitches. Testa om ni aldrig gjort det! Finns i smaken smaken mango också.

Amalfikusten

Riktigt dåliga googlebilder
Meeeen iallafall så fyller min mamma 50 år nästa september, vilket vi imorse tänkte fira stort så vi bokade en resa till Amalfikusten i Italien! Fett naaaaajs :D

There's no tomorrow

4 dagar kvar sen drar du ifrån mig i 4,5 månader, kommer bli ett äckligt stort tomrum..
Nu har vi digitalt skapande, fint väder ute, kul att det är fredag osv. Matteprov snart, wish me luck! Idag ska jag bara dra hem och slänga mig i soffan och äta chips, det var allt för länge sen med riktigt fredagsmys med la familia. 
 

Lång dag

Har en känsla av att detta kommer bli en lång dag. Lång och jobbig men det klarar man ju. PositivPositivPositiv
 
RSS 2.0